Three-Men-And-A-Helper Magnet - El Rayo X

Elektronisk cigarett

Det är viktigt att man tar hand om sin hälsa och att man gör det på alla plan i livet så att man kan må så passa bra som möjligt. Och det finns ju en hel del som man kan göra för att man ska känna sig piggare och fräschare och att man faktiskt ska må bättre.
A och O är ju att man äter bra mat och att man motionerar och att man sover bra. Att ha bra rutiner är något som har visat sig vara väldigt bra och något som gör att vi mår bättre och bättre.
Sen så är det ju bra att man slutar att röka om man gör det, för det är något som verkligen skadar en och gör att man förstör sin kropp. 

Många som försöker att sluta

Ja det är många som försöker att sluta att röka och det är ju bra, man önskar att fler och fler skulle göra det. Något som verkar ha blivit mer och mer populärt att e-cigg och många köper det på eciggs.se
Ja det ju bra om det hjälper dom att trappa ner och slutligen sluta helt vilket man hoppas på.
Det är viktigt att man ser till att man mår så bra som man kan, det där ju inte allt som man kan påverka själv med det som man kan påverka är ju bra att man gör något åt. Det finns många saker som är bra att man tar tills sig av. Och det kommer ju nya tips och råd hela tiden och det kan ju vara bra att prova på det så att man kan bli bättre och att man kan känna sig bättre och bättre.
Ja man vill ju såklart att man ska må så bra som möjligt och det är ju härligt när man kan göra så att det blir så.